Design -- Mikko Forsström & Sami Ritola
Pääsivulle NuMan logo  

Seuraava kotiottelu

Paikka Krannilan urheilupuisto
Aika
Ottelu
vs.

4.5.2018

Pesiskoulun 2018 loppupelit su 9.9!

Pesiskoulun loppupelit pelataan su 9.9 Krannilan tekonurmella kirkonkylällä.

Klo 14.00 Isot (05-07 syntyneet)

Klo 15.30 pienet (08-11 syntyneet)

Kentälle on hyvä tulla 30 min ennen pelin alkua.

 

7.12.2017

Juha Murto sai Tahko Pihkala-mitalin

Nurmijärven Mailan vuosikokouksessa Sami Ritola Pesäpalloliiton edustajana luovutti Lauri ”Tahko” Pihkala Mitalin ja onnittelukukat seuran puolesta ojensi puheenjohtaja Martti Kainulainen.


Sami Ritola totesi , että kunnioituksena Pihkalan elämäntyölle Pesäpalloliitto oli lanseerannut Tahko Pihkala –mitalin, joka on myönnettiin nyt tänä vuonna 59 ansioituneelle seura- ja nuorisotoiminnan edistäjälle, mutta vain yhdelle/seura.


Seuran puheenjohtaja kertasi Juhan ansioita mm. seuraavasti:


-Kuulunut Nurmijärven Mailaan sekä pesäpallon että koripallon pelaajana lähes 30 vuotta. Juha pelasi valmentamissani pesäpallon ja koripallon B-poikien sarjajoukkueissa jo v. 1989 pelaten myöhemmin myös miesten pesäpallon sarjajoukkueessa. Lisäksi Juha on ollut mm. C-poikien pesäpallojoukkueen vetäjänä 1998 ja B-poikien yhtenä pelinjohtajista vuonna 2003 sekä on edelleen mukana myös pesäpallon tuomaritehtävissä..


-Valittiin vuonna 1991 seuran johtokuntaan, johon hän on kuulunut vuosi 1993 poislukien koko ajan. Ensin Juha oli sihteerinä ja vuodesta 2003- alkaen hän on ollut varapuheenjohtajana.


Juha suoritti LOT I-kurssin 1993, jonka jälkeen hän on toiminut korttelipesiksen ja pesäpallokoulujen vetäjänä ja ensin yhtenä vastuuhenkilöistä jo vuodesta 1994- ja kantanut sitten päävastuun vuodesta 2000- lähtien joka vuosi.
Martti Kainulainen onnitteli sekä kiitti Juhaa seuran hyväksi tekemästään työstä todeten, että Juha on mitalinsa ansainnut.


Vuosikokouksessa hyväksyttiin kuluneen kauden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toimintaa jatketaan entisillä suuntaviivoilla. Naisjoukkue voitti aluesarjan viime vuoden tapaan, mutta
vasta uusintapelin jälkeen Janakkalan Janan kanssa. Voitto takasi taas mahdollisuuden pelata ensi kautena maakuntasarjassa. Pesäpallokoulut, alakoulujen pesäpallosarja, aikuisten harrastepesis sekä oheistoimintana harrastekoris ovat edelleen ohjelmassa mukana. Toimintaa pyritään markkinoimaan ja tehostamaan entistä paremmin. Seuran nettisivuja pyritään myös kohentamaan ja pitämään paremmin ajan tasalla.


Seuran johtokuntaan valittiin yksimielisesti puheenjohtajaksi Martti Kainulainen. Muina jäseninä jatkavat Juha Murto, Hannu Krook, Sami Ritola, Anne Siitonen, Margareta Laihi, Tero Niemi ja Asseri Tuominen